Bi Mangal Kebap Salonu Açıldı

Fikri Usta et ve köfte çeşitleriyle damak zevki sunuyor.

Reklam
Bi Mangal Kebap Salonu Açıldı
28 Ağustos 2017 - 17:01
Reklam
 Hayatını aşçılık mesleğine vermiş bir isim o. Toplumsal ihtiyacın öngördüğü bir işi hayata geçirdi kısa süre önce. İsmine 'Bi Mangal' verdiği kebap salonunu, Gördeslilerin hizmetine sundu.
            Köfte ve et çeşitleri, tavuk ızgara, balık ızgara özenle bu mekânda servis ediliyor. Fikri Ustanın bir yeniliği daha var. Özel menü ile hazırladığı köfteye, 'Gördes Kebabı' ismini vermiş. Lezzet ve doyum tam puan alacak türden.
            Bi Mangalda, servis hemen dikkat çekiyor. Her türlü kebapla beraber, soğuk meze türü yiyecekler standart olarak veriliyor. Soslu biber kavurması, kızartma gibi. Özellikle köpüklü ayran servisi, kebap severler açısından oldukça beğeni almış.
            Çarşı merkezinde, Akıncılar sokaktaki mekân son derece geniş. Ailece rahatlıkla yemek yiyebileceğiniz bir mekân burası. Yemek sonrası özel hazırlanmış revani ise mutlaka tadılmalı.
            Fikri Arı, bu mekânı ailecek işletiyor. Servislerdeki titizlik zaten bu yüzden gerçekleşiyor. Fikri usta, önümüzdeki günlerde döner servisine de başlayacağını söylüyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6222 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum