Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyeden Mahallelerde Hizmet Atağı

Gördes Belediyesi'nin mahallelerde yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Reklam
Belediyeden Mahallelerde Hizmet Atağı
09 Kasım 2015 - 10:29
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Oğulduruk mahallesinde yol genişletme ve çakıllama çalışmasını başlattı. Diğer yandan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un birçok mahallede devam ettirdiği yol kaplama çalışmaları ve oyun parkı projeleri takdirle karşılanıyor.
Oğulduruk mahallesinde yaklaşık 3 km uzunluğundaki bakımsız ve oldukça dar olan yol Gördes Belediyesi'nin çalışmaları sonucunda genişletildi ve çakıllama çalışmaları başlatıldı. Vatandaşların tarlalara ulaşmak amacıyla sık olarak kullandığı yolda şarampol çalışmaları da yapılarak çalışmalar sonlandıralacak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada; "Oğulduruk mahallemizde vatandaşlarımızdan ve muhtarımızdan aldığımız talepler sonucunda yol çakıllama çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımız bu yolu oldukça sık kullanıyor. Yapılan çalışmalarla yolumuz Oğulduruk mahallemizdeki vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek hale gelmiş olacak." dedi.
Mahallelerde hizmetlere aralıksız devam edildiğini belirten Başkan Akyol; "Mahallelerimizden gelen her talebe karşılık veriyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını 2014'te muhtarlarımızla birlikte yaptığımız toplantıda belirledik ve oluşturduğumuz plan çerçevesinde hizmetlerimize devam ediyoruz. 2019 yılına kadar inşallah mahallelerimizde parke taşı sorunu kalmayacak, tüm planlamamızı bu şekilde yaptık. Diğer yandan neredeyse mahallelerimizin tamamında sorumluluk alanımızdaki yollar için çakıllama çalışmaları yapıyoruz. Birçok mahallemizde cami çevre düzenlemesi ve oyun parkı projelerimizi hayata geçirdik. Çok amaçlı kullanım yerleri, düğün salonları, imam evleri gibi birçok konuda hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Biz bu görevde olduğumuz sürece vatandaşımıza hizmet etmekten hiç vazgeçmeyeceğiz. Tüm mesaimizi Gördes'imizi mahallelerimizle birlikte bir bütün olarak daha güzel, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için harcayacağız." dedi.
Mahalle Muhtarı Abdullah Doru ve mahalle sakinleri ise, "Yoğun olarak kullandığımız bu yol neredeyse kullanışsız bir hal almıştı. Ulaşımda çok zorlanıyorduk. Sağ olsun Belediye Başkanımızın yaptığı bu çalışmayla ulaşımımızı kolaylıkla sağlayacağız. Başkanımız mahallemizde çok amaçlı kullanım yeri ve parke taşı döşemesi gibi birçok hizmetle bizim yanımızda oldu. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri olarak kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2705 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum