Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Pazarında Ekmek Krizi

Pazartesi günü saat 15:00'den sonra hiçbir yerde ekmek kalmadı.

Reklam
Gördes Pazarında Ekmek Krizi
27 Temmuz 2015 - 21:04
Reklam
Reklam
Bu hafta Gördes pazarının son saatlerinde ilginç bir durum yaşandı. Öğleden sonra saat 15:00 sularında tüm fırın ve bakkallarda, marketlerde ekmek tükendi. Marketlerdeki poşet ekmekleri tecih etmek zorunda kalan vatandaşlarımız ekmek alabilmek için tost büfelerine yöneldi.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz fırınlar ve marketler, ekmeğe olan yoğun talebin kırsal mahallelerden gelen vatandaşlarımızdan kaynaklandığı görüşünde. Köy ekmeğini kendi fırınında pişiren çiftçi vatandaşlarımız, tarla işlerinin yoğunluğu nedeniyle çarşı ekmeğini tercih etmiş. Bir fırıncı esnafımız; "Köylerden gelen müşteriler 15'er 20'şer ekmek alınca elimizdeki ekmek çok erken tükendi" diyor.
Akşamüstü saatlerinde uğradığımız süpermarketlerde ise tost ekmeği, hamburger ekmeği gibi poşetli ekmekler bile tükenme noktasına gelmiş. Tost büfelerinin de çoğu akşam için ayrdığı ekmekten kalanı dileyenlere satmış. Önümüzdeki pazartesi de yine aynı sıkıntı yaşanır düşüncesi ile fırınlar fazladan ekmek çıkarmayı planlıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3002 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum