Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Genel Cerrahi Uzmanı Göreve Başladı

Uzm.Dr.Ali Levent Işık Gördes Devlet Hastanesine atandı.

Reklam
Genel Cerrahi Uzmanı Göreve Başladı
01 Ağustos 2015 - 17:17
Reklam
Reklam
Gördes Devlet Hastanesine Genel Cerrahi Uzmanı atandı. Hafta içerisinde göreve başlayan Uzm.Dr.Ali Levent IŞIK poliklinik hizmeti vermeye başladı.
1981 Bornova doğumlu ve aslen Muğlalı olan Uzm.Dr.Ali Levent IŞIK, ilk ve orta öğrenimini Muğla'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2005 yılında mezun oldu. Muş Malazgirt Konakkıran Sağlık Ocağında 10 ay süreyle pratisyen hekim olarak çalıştı.
2007 yılında Genel Cerrahi Uzmanlığına mezun olduğu fakültede başlayan Işık, 2013 yılında uzman doktor unvanını aldı. İlk görev yeri olan Çorum Bayat Devlet Hastanesinde 2 yıl süreyle hizmet verdi. Bu esnada ABD Cleveland Clinic/Ohio'da gözlemci olarak bir süre kaldı. Buradaki önemli operasyonları yakından takip etti.
Gördes'te halkımıza hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Uzm.Dr.Ali Levent IŞIK, ameliyatlarına da kısa sürede başlayacağını belirtti.
Işık'ın göreve başlamasıyla birlikte Gördes Devlet Hastanesinde uzman hekim sayısı 5'e çıkarken ayrıca 4 Pratisyen ve 2 Diş Hekimi de görevine devam ediyor. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9862 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum