Din Görevlileri Kahvaltılı Toplantıda Buluştu

Reklam
Din Görevlileri Kahvaltılı Toplantıda Buluştu
11 Ekim 2025 - 18:14 - Güncelleme: 11 Ekim 2025 - 18:14
Ülkemizde her yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde kahvaltı programı düzenlendi
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz genelinde görev yapan din görevlileri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Gördes Molla Gürani KYK Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen programa, ilçe genelinde görev yapan imam-hatipler ve müezzin-kayyımlar katıldı. Programda din görevlileriyle bir araya gelen İlçe Müftüsü Hasan AYDIN, haftanın önemine dair bir konuşma yaptı.
Müftü AYDIN konuşmasında, camilerin toplumun manevi merkezleri olduğunu vurgulayarak, “Camilerimizin ihyasında ve milletimizin manevi yönden güçlenmesinde fedakârca görev yapan tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
EMEKLİ İMAM-HATİPLER İÇİN AYRI PROGRAM
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Gördes Erkek Hafızlık Kur’an Kursu’nda emekli imam hatipler için kahvaltı programı düzenlendi.
Emekli imamlarımızın yoğun katılım sağladığı buluşmada İlçe Müftüsü Hasan AYDIN, yaptığı konuşmada emekli din gönüllülerimizin hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, “Ömrünü bu aziz millete hizmetle geçiren değerli hocalarımıza minnettarız. Rabbim sağlıklı ve bereketli ömürler ihsan eylesin.” dedi.
Bu haber 1749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum