Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Devlet Hastanesi Diyabet Okulu Açtı

Diyabet Eğitim Hemşireleri tarafından kapsamlı bir eğitim verilmesi planlanıyor.

Reklam
Devlet Hastanesi Diyabet Okulu Açtı
07 Aralık 2015 - 01:15
Reklam
Reklam
Gördes Devlet Hastanesinde diyabet (şeker) hastalarına yönelik eğitim programı düzenleniyor. Yetkililerin alınan bilgiye göre Diyabet Okulu olarak adlandırılan kurs, Diyabet Eğitim Hemşireleri tarafından verilecek.
Diyabet Eğitim Rehberinde yer alan konu başlıklarına göre farklı modüllerde verilecek olan eğitim, halkımıza ücretsiz olarak sunulacak. 14 Aralık 2015 ile 04 Ocak 2016 tarihleri arasında ilk 5 modülün eğitimi diyabetle ilgili pek çok konu başlığını içeriyor. İnsülin kullanmayan Tip 2 diyabetlilerin bu modülleri alması yeterli olacak. İnsülin veya Oad kullanan Tip 2 diyabetliler içinse ilave olarak 6. Modül tarih sınırlaması olmadan sunulacak. Bu modül insülin tedavisinin detaylarını içeren bilgilendirme şeklinde olacak.
Diyabetin oluşum nedenlerinden, diyabetli hastaların yapması gereken egzersizlere kadar pek çok konunun anlatılacağı kurslar, özellikle bu hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımız için büyük ölçüde aydınlatıcı olacak.
 14-21-28 Aralık, 04 Ocak Pazartesi günleri saat 14:00'de Devlet Hastanesinde verilecek kursla ilgili 0 236 547 1015 nolu telefondan eğitim hemşirelerine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7274 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum