Denizbank'tan Mobil Hizmet

Denizbank’ın mobil şube aracı pazartesi günü ilçemizde olacak. 8–12 Haziran tarihleri arasında, ilçemizde hizmet verecek.

Reklam
Denizbank'tan Mobil Hizmet
05 Haziran 2015 - 16:04
Şube açma hazırlıklarını hızla sürdüren Denizbank, müşterilerine hizmette farklı bir yöntem kullanıyor. Bu kapsamda, Denizbank'ın mobil şube aracı pazartesi günü ilçemizde olacak. 8–12 Haziran tarihleri arasında, ilçemizde hizmet verecek mobil araç ile üreticiye bankacılık hizmetleri konusunda yakın destek sağlanacak.
            Gördes Denizbank şubesi, verilen bilgiye göre Haziran ayı sonuna kadar faaliyete geçmiş olacak. Bankanın Gördes şube müdürü Orçun Erdem, mobil hizmetle ilgili olarak gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
            ' Üreticilerimizin her zaman yanında yer alarak; onlarla bir bütün olmayı, hayatlarına gerek finansal gerekse toplumsal anlamda değer katmayı önemli sorumluluklarımız arasında görüyoruz.
            Mobil şube aracımız ile üreticilerimizi en hızlı ve en kolay hizmet anlayışı ile buluşturuyoruz. Gördes'te açacağımız yeni şubemiz ile bankacılık hizmetlerimizle birlikte yalnızca çiftçiye özel tasarlanan ‘üretici kart' ayrıcalıklarını daha fazla üreticimizin kullanımına sunacağız.'
Reklam
Reklam
Bu haber 4609 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum