CBÜ Rektörü Prof.Dr. Çelebi İlçemizi ziyaret etti.

Manisa CBÜ Rektörü Prof.Dr. Kemal Çelebi, Gördes Belediyesi ve Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

Reklam
CBÜ Rektörü Prof.Dr. Çelebi İlçemizi ziyaret etti.
19 Kasım 2015 - 16:28
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.A.Kemal ÇELEBİ, Gördes'e gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Muhammet Akyol,  Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan UŞUN ve Yüksekokul Derneği Yönetim kurulu tarafından karşılanan Rektör Çelebi, Başkan Akyol tarafından Anadolu Otelde onuruna verilen yemeğe katıldı.
Rektör Prof.Dr.Kemal Çelebi'nin ikinci durağı Gördes Belediyesi oldu. Ziyarette söz alan Başkan Akyol; 'Gördes Belediyesi olarak meslek yüksekokulumuzun her zaman yanındayız. İlçemizde birer misafir olan evlatlarımızı en iyi şekilde ağırlamak bizlerin görevidir' dedi. Prof. Çelebi de yaptığı açıklamada: 'Gördes'in meslek yüksekokulu ve öğrencilerine her zaman sahip çıkan bir şehir olduğunu biliyoruz. Okulumuzu daha iyi noktalara taşımak için hepimize sorumluluk düşmektedir. Sizlerin özverisine ayrıca teşekkür ediyorum' dedi. Gördes MYO'nun geleceğe yönelik projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Prof.Dr.Kemal Çelebi'ye Başkan Akyol tarafından Gördes halısı takdim edildi.
Prof.Dr.Kemal Çelebi, son olarak Gördes Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Okul bahçesindeki öğrencilerle sohbet eden Çelebi, öğrencilerin halini hatırını sorarak, vize sınavları için başarılar diledi. Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Ercan UŞUN'dan okulun işleyişi hakkında detaylı bilgi alan Prof.Dr.Kemal Çelebi; akademik ve idari personel ile toplantı düzenledi.











Reklam
Reklam
Bu haber 3645 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum