Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cafe Yeşilçam Açıldı

Farklı tasarımıyla dikkat çeken Yeşilçam Cafe hizmet vermeye başladı.

Reklam
Cafe Yeşilçam Açıldı
18 Kasım 2015 - 11:47
Reklam
Reklam
İlçemizde yeni bir kafe hizmete girdi. Aykut Bilgen'in işletmeciliğini yaptığı Yeşilcam Kafe, Şehit Özgür Artunç  Bulvarı üzerinde bulunuyor. Geniş ve ferah bir mekana sahip olan kafenin konsepti Yeşilçama emek vermiş sinema oyuncularının fotoğraflarından oluşuyor.
Açılış kurdelası Kaymakam Turgay Hakan Bilgin tarafından kesilen Yeşilçam Kafe, yapılan duanın ardından vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Açılışta konuşan Kaymakam Bilgin; 'İlçemize yeni bir mekan kazandıran girişimci kardeşimize başarılar diliyorum. Dileğimiz bu güzel kafenin uzun yıllar Gördes'te hizmet vermesidir' dedi.
Çok sayıda vatandaşımızın ilgi gösterdiği açılış programında misafirlere kuru pasta ve meşrubat ikram edildi. Sıcak-soğuk içeceklerin yanı sıra kahvaltı servisinin de olacağı Yeşilçam Kafe, canlı çiçeklerle donatılan bahçesiyle fark yaratıyor. Renkli mobilyaları ve camekan tasarımı ile de dikkatleri çekiyor.
Kafenin işletmecisi Aykut Bilgen yaptığı açıklamada; 'vatandaşlarımızı kafemize bekliyoruz. İlçemize yakışır bir mekan açmak için gayret ettik. Hizmetin en iyisini vermek için özen göstereceğiz' dedi.  Yeşilçam Kafeye hayırlı olsun diyerek bol kazançlar diliyoruz.

















Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8842 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum