Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehirle Uzaklar Yakın Oldu

Genel Sekreter Halil Memiş ilçe koordinatörleriyle telekonferans sistemiyle toplantı yaptı.

Reklam
Büyükşehirle Uzaklar Yakın Oldu
30 Kasım 2015 - 22:40
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, teknolojik yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, telekonferans sistemini hayata geçirdi. İl genelinde bulunan ilçe koordinatörleriyle haftalık toplantısını telekonferans sistemiyle gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, bu sayede ilçe koordinatörlerinin zamanı, ulaşım gideri ve ilçelerindeki işlerin koordinesi noktasında kârlı çıktığını belirtti.
Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, belediyecilikle ilgili çalışmalarına hemen entegre eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, il geneline ulaşmak ve Büyükşehir ile ilçeler arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla telekonferansla toplantı sistemini başlattı. Merkez dışındaki ilçelerde bulunan 15 ilçe koordinatörüyle telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe koordinatörleriyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelindeki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
ULAŞIM VE ZAMANDAN TASARRUF
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı işbirliğinde kurulumu gerçekleştirilen telekonferans sisteminin bundan sonraki çalışmalarda da kullanılacağı belirtildi. Sistemin özellikle uzak ilçelerdeki koordinatörlerin il merkezine ulaşmasıyla ilgili yaşadığı sıkıntıyı tamamen ortadan kaldırdığını belirten Genel Sekreter Halil Memiş, bundan sonra haftalık toplantıların bu sistemle yapılacağını, bu sayede ilçe koordinatörlerinin zamanı, ulaşım gideri ve ilçelerindeki işlerin koordinesi noktasında kârlı çıkacağını belirtti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum