Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyespor İlk Devreyi 3 Puanla Tamamladı

Gördes Belediyespor zorlu Gölmarmara deplasmanından galibiyetle döndü.

Reklam
Belediyespor İlk Devreyi 3 Puanla Tamamladı
24 Aralık 2015 - 22:00
Reklam
Reklam
Manisa 1.Amatör Kümede ilk devre maçları, geçtiğimiz hafta oynanan 9. hafta müsabakalarıyla tamamlandı. Gördes temsilcilerinden Belediyespor, zorlu Gölmarmaraspor deplasmanından 3 puan alarak, devreyi ikinci sırada tamamladı. Son haftaya lider olarak giren Gölmarmaraspor ise üçüncü sıraya geriledi. Liderlik koltuğuna ise Akhisar Yıldırımspor yerleşti.
Gölmarmara stadında oynanan müsabakaya Belediyesporlu futbolcular mutlak galibiyet parolasıyla başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren atak bir oyun sergileyen mavi beyazlı ekibimiz pek çok pozisyon yakaladı. Maçın ilk yarım saati dolmadan Fatih Çiniz'in yaklaşık 25 metreden çektiği nefis şut ağlarla buluşunca durum 1-0 oldu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda ev sahibi Gölmarmaraspor beraberliği yakalamak adına ataklarını sıklaştırsa da Gördes Belediyespor defansı hata yapmadı ve rakibine geçit vermedi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca maç bu skorla tamamlandı. Gördes Belediyespor böylece altın değerinde 3 puan elde etmiş oldu. Maç sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşayan futbolcular, selfie çekmeyi ihmal etmedi.
1.Amatör B grubunda ilçemizin diğer temsilcisi Güneşlispor kendi sahasında Karabulut'u elinden kaçırdı. İlk yarısını 1-0 geride bitirdiği maçın, ikinci bölümünde maçı çeviren ekibimiz, İsmail ve Ferdi'nin ayağından bulduğu gollerle durumu 2-1'e getirdi. 2. Golde Güneşlispora çalınan penaltı sonrası Karabulutlu futbolcular, hakemin üzerine giderek tartaklamaya kalkıştı. Bu esnada Karabulutlu bazı futbolcular yumruk salladı. Buna karşılık sadece bir Karabulutlu oyuncu kırmızı kart gördü. Maçın tansiyonu bu denli yüksek seyrederken Güneşlispor atakları golle sonuçlanmadı. 85.dakikada şanssız bir gol yiyen Güneşlispor sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Maç 2-2 sona erdi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum