Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akhisar Şehidini Yüreğine Gömdü

Uzman Çavuş Serdar Denizer, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Reklam
Akhisar Şehidini Yüreğine Gömdü
25 Aralık 2015 - 13:22
Reklam
Reklam
Terör ateşi yürekleri dağlamaya devam ediyor. Ateş bu defa Akhisar'a düştü. 23 Aralık 2015 günü, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin el yapımı bombayı patlatması sonucu şehit olan uzman çavuş Serdar Denizer, Akhisar'da düzenlenen cenaze törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
            Şehit Denizer'in naşı önce Efendi mahallesindeki baba evine getirildi. Türk bayraklarıyla donatılan evde, şehidin cenazesini aile yakınları karşıladı. Annesi Ayşe Dudu oğlunun tabutuna sarılarak; 'Ciğerlerim yandı. Allah'ım dayanma gücü ver. Dayanma gücü ver Allah'ım. Ciğerlerim çürüdü.' diye feryat etti.
            Akhisar'ın yanı sıra, civar ilçelerden ve il merkezinden binlerce vatandaşımız, cenaze töreni için Akhisar'a akın etti. Şehidin cenazesi evinden alındıktan sonra, Efendi mahallesindeki Söğütlü camisine getirildi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından, askeri kortej eşliğinde Şehitlik kabristanına götürülerek toprağa verildi.
            Akhisarlı şehit uzman çavuş Serdar Denizer 1988 yılında Akhisar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra Silahlı Kuvvetlere katıldı. Bekâr olan Serdar Denizer, ikisi kız olmak üzere üç çocuklu bir ailenin tek oğluydu.
            Şehit jandarma uzman çavuş Serdar Denizer'in cenazesine; vali Erdoğan Bektaş, Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu, Erkan Akçay, Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ, Manisa Garnizon komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Aslan, protokol, askeri erkân ve binlerce vatandaşımız katıldı.
            MANİSA 4 GÜNDE 2 ŞEHİT VERDİ
            Bölgede fiili bir savaşın yaşandığı terörle mücadele operasyonlarında, Manisa 4 gün içerisinde 2'nci şehidini verdi. 19 Aralık 2015 günü Mardin'in Cizre ilçesinde Saruhanlılı uzman çavuş Erdoğan Kaya şehit düşmüştü.
            Saruhanlının Dilek mahallesinde toprağa verilen Erdoğan Kaya'dan 4 gün sonra, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Serdar Denizer de Akhisar'da toprağa verildi..
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2847 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum