Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yüksekokulda Görev Değişimi

Gördes MYO Sekreterliğine Mehmet Gürbüz atandı.

Reklam
Yüksekokulda Görev Değişimi
26 Eylül 2019 - 17:03
Reklam
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulunda; yüksekokul sekreterliği görevine, okulun Öğrenci İşleri Şefi olarak görev yapan Mehmet Gürbüz atandı. 2011 yılından bu yana okulun sekreterlik görevini yürüten Rüçhan Aras'ın, Rektörlük İdari Mali İşler Daire Başkanlığına şube müdürü olarak atanmasının ardından boşalan koltuğa atanan Gürbüz, görevine başladı.
Hafta içerisinde Rüçhan Aras için düzenlenen veda yemeğinde okulun idari ve akademik personeli bir araya geldi. Yüksekokulun yeni sekreteri Mehmet Gürbüz tarafından çiçek, MYO Müdürü Dr.Ögr.Üyesi Ercan Uşun tarafından plaket takdim edilen Rüçhan Aras, Gördes'te çok güzel 8 yıl geçirdiğini ifade etti.
Rüçhan Aras yaptığı açıklamada 'Üniversitemizin başarısı için elimden gelen gayreti göstermeye devam edeceğim. Gördes MYO'da mesai arkadaşlarımla birlikte aile ortamı içerisinde görev yaptık. MCBÜ Merkez kampüsünde açık bir kapınız var. Burada çok güzel anılarla ayrılıyorum ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.
Görev teslimi sonrası konuşan Mehmet Gürbüz yaptığı açıklamada: 'Başta bu görevi bana layık gören Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Ahmet Ataç'a, teşekkürlerimi ifade etmek isterim.  Okul Müdürümüz Sayın Dr.Öğr. Üyesi Ercan Uşun, hocalarımız ve idari personelimiz ile birlikte okulumuzu ileri noktalara taşımak için çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Büyük bir sorumluluğu aldığımın farkındayım. Bizlere ve okulumuza her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Akyol'a, yeni binamızın mimarı Dernek Başkanımız Sayın Ali Dedeler ve yönetim kurulu üyelerine, Yüksekokul Sekreterliği görevinde okulumuza hizmet veren Sayın Rüçhan Aras'a da teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.
2004 yılında Gördes Belediyesinden Gördes MYO'ya geçiş yaparak burada çalışmaya başlayan Mehmet Gürbüz, 2016 yılından beri de Öğrenci İşleri Şefliği kadrosunda görev yapıyordu. 





Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7250 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum