Yeni Nesil Matematik Eğitimi Semineri

Seminere ilçemizde görevli 37 matematik öğretmeni katıldı.

Reklam
Yeni Nesil Matematik Eğitimi Semineri
06 Eylül 2019 - 16:18
İlçemizde görev yapan Matematik öğretmenlerine yönelik olarak 'Yeni Nesil Matematik Okuryazarlığı Eğitimi' başlıklı seminer düzenlendi. Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen eğitim seminerini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Murat ALTUN verdi.
Ömür Boyu Matematiğe Hizmet Onur Ödülü sahibi olan Prof.Altun yaptığı açıklamada: ülkemiz halkının matematik öğretimine gereken önemi verdiğini, ancak öğretimde bir takım sorunlar olduğunu belirtti. Ülkemizdeki çoktan seçmeli sınavların öğretimi etkilediği, ölçme sınırlılıklarından ötürü özellikle 'beceri eğitimi' gerektiren alanların gözardı edilmesine yol açtığını ifade etti.
Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve iki gün süren eğitim seminerine ilçemizde görevli 37 matematik öğretmeni katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik katılımcılara kısa bir sunum yaptı. Seminer sonrası Kaymakam Bekir ABACI ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ESEN tarafından seminere katılan öğretmenlere eğitim sertifikaları verildi.
Kaymakam Bekir Abacı bu anlamlı eğitimden dolayı Prof.Dr.Murat Altun'a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Seminerin öğretmenlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamasını diledi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3919 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum