Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği Eğitimi

İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığının ortak projesi dikkat çekti.

Reklam
Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği Eğitimi
13 Mayıs 2019 - 16:12
Reklam
İlçemizde Trafik Haftası münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Aynı zamanda Karayolları Trafik Güvenliği Günü nedeniyle de düzenlenen seminer Belediye Kültür Sarayı konferans salonunda yapıldı.
Gördes İlçe Emniyet Amirliği ile Gördes İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan, 'Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın'' sloganıyla 'Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği'' konulu sunum yapıldı. Öğrencilerin dikkatle takip ettiği sunumda trafikte özellikle yayaların dikkat etmesi gereken noktalar anlatıldı. İlçemizdeki çeşitli ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrenciler programa katıldı.
 Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, trafikle ilgili hazırlanan pankartlar trafik yoğunluğu bulunan yol kenarlarına araç sürücülerinin rahatlıkla görebileceği şekilde asıldı.
Trafik haftası boyunca cetvel, kitap ayırıcı, el broşürleri ve afişler Öğrencilerimiz ve Vatandaşlarımıza dağıtıldı. Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği kapsamında Okullarda ve Mahallelerde vatandaşlara buluşarak farkındalık oluşturuldu. Ayrıca görevlendirilen ekipler kırsal mahalleleri de ziyaret ederek buralarda bilgilendirme yaptı. 
Reklam
Bu haber 2672 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum