Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Rektör Ataç İlçemizi Ziyaret Etti

CBÜ Rektörü Prof.Dr.Ataç Gördes MYO öğrencileriyle de bir araya geldi.

Reklam
Rektör Ataç İlçemizi Ziyaret Etti
19 Ekim 2019 - 17:34
Reklam
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ataç, üniversitenin ilçelerdeki birimlerini ziyaretlerine başladı. Prof.Dr.Ataç'ın ilk durağı daha önce 3 yıl süreyle müdürlüğünü yaptığı Gördes Meslek Yüksekokulu oldu.
Günün ilk saatlerinde okula gelen Prof.Dr.Ahmet Ataç, Okul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ercan Uşun başta olmak üzere; okulun akademik ve idari personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Gördes'e her fırsatta gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ataç, akademik ve idari personelle ayrı ayrı toplantı yaparak görüş ve önerilerini dinledi. Okulun geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıların ardından okulda incelemelerde bulunan Ataç, bahçede öğrencilerle çay içerek onlarla sohbet etti. Öğrencilere üniversite öğrenciliğinin en verimli nasıl geçirileceği noktasında nasihat etti. Gördes MYO öğrencilerinin dilek ve önerilerini dikkatle dinleyen Prof.Dr.Ataç, çeşitli konularda notlar aldı. Birlikte fotoğraf çektirilmesinin ardından okuldan ayrılan Rektör Ataç, Kaymakam Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.



Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3562 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum