Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Prof.Dr.Emin Çivi, MYO Öğrencileriyle webinarda buluştu

Gördesli öğretim üyesi Çivi, Kanada'dan öğrencilere seslendi.

Reklam
Prof.Dr.Emin Çivi, MYO Öğrencileriyle webinarda buluştu
26 Ekim 2020 - 10:44
Reklam
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 'Yükseköğretimde Güncel Trendler ve Dijitalleşme' adlı webinar, Kanada University of New Brunswick öğretim üyesi Prof.Dr. Emin ÇİVİ tarafından yapılan sunumla gerçekleşti. Webinar'a Kanada'dan bağlanan Prof.Dr. ÇİVİ, öğrencilere pandemi sürecindeki eğitim sisteminden nasıl faydalı bir şekilde yararlanabileceklerine yönelik önemli ipuçlarını aktardı.
Prof.Dr.Emin Çivi; Gördes MYO'nun kariyerinde önemli bir yeri olduğunu ve ilk ders verdiği okul olduğunu belirtti. Günümüz iş gücü piyasasına yönelik tespitler yapan Çivi, mezunlardan beklenen yumuşak becerileri örneklendirdi. Yaratıcılık, ikna yeteneği, işbirliği yapabilme ve gelişime açık olma gibi unsurların ön plana çıktığını söyledi. Pandemi sürecinde tüm dünyada yükseköğretimin değişimden geçtiğini vurguladı.
Gördes MYO Eski Müdürü ve CBÜ Eski Rektörü Prof.Dr.Semra ÖNCÜ de webinarda söz alarak renk kattı, Gördesle ilgili hatıralarını paylaştı. Farklı Fakülte ve Meslek Yüksekokullarından Öğretim Elemanlarının ve öğrencilerin katılım sağladığı webinarda Prof.Dr. Emin ÇİVİ; öğrencilerin hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini, sadece üniversite eğitimi ile değil çeşitli sertifikasyon programlarından istifade etmeleri, yabancı dil öğrenmeleri, sanal sunum ortamlarına aktif bir şekilde katılmalarına yönelik tavsiyelerde bulundu.
Webinar Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Selim DURAMAZ'ın teşekkür konuşmaları ve Prof.Dr.Çivi'ye online teşekkür sertifikası takdim etmesiyle sona erdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 16015 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum