Okul Öncesi Eğitimi Sergisine Yoğun İlgi

Sevgi yolundaki sergi ve kermese halkımız büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Okul Öncesi Eğitimi Sergisine Yoğun İlgi
20 Nisan 2019 - 17:39
Reklam
İlçemizde eğitime devam eden tüm anaokulları ve anasınıflarının düzenlediği Okul Öncesi Eğitimi Sergisi ve Kermesi hafta içerisinde açıldı. İlçemiz Sevgi Yolunda kurulan serginin açılış törenine; Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Semerci, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Serginin açılış konuşmasını Çağdaş Yaşam Arif Sönmez Anaokulu Müdürü Miray Kovalak yaptı. Okul öncesi eğitimin önemiyle ilgili olarak anasınıfı öğretmeni Tülay Erdoğmuş Kan bir konuşma gerçekleştirdi. Serginin açılış kurdelasını Kaymakam Abacı ve Başkan Akyol, minik öğrencilerle birlikte kesti.
Okul öncesi eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Kaymakam Abacı, serginin hazırlanmasında katkı sağlayan herkese teşekkürlerini dile getirdi.
Sergide okul öncesi eğitimi alan çocuklarımızın maharetli el işleri ve yaptıkları etkinlikler sergilendi. Okulların açtıkları kermes standlarında pek çok gıda ürünü satışa sunuldu. Özellikle kırsal mahalle anasınıflarının getirdiği doğal ürünler büyük ilgi gördü. Akşam saatlerine kadar açık kalan sergiyi yüzlerce vatandaşımız ziyaret etti. Meslek Yüksekokulu öğrencileri de açtıkları stantla kermese katkı sağladı. 










Reklam
Reklam
Bu haber 2864 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum