Meral Akşener'e Gördes'te Sevgi Seli

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Meral Akşener'e Gördes'te Sevgi Seli
15 Mart 2019 - 18:03
Reklam
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında geldiği ilçemizde büyük bir sevgi seli ile karşılandı. İYİ Parti seçim bürosu önünde binlerce vatandaş tarafından karşılanan Meral Akşener'e, sevgi tezahüratlarında bulunuldu.
            Üç davul zurna ve çok sayıda atlının eşliğinde karşılanan Meral Akşener, aşırı izdiham yüzünden seçim bürosuna güçlükle girebildi. Burada özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seçim bürosunda İYİ Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Mesut Efe tarafından, Akşener'e tarihi Kız Gördes Seccadesi hediye edildi.
            Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve İYİ Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Mesut Efe ile birlikte seçim otobüsünden seslenen Akşener'in, konuşması büyük ilgi gördü.
            Akşener konuşmasında; 'Ben buraya Mesut Hocaya oy istemek için geldim. Ama baktım ki Mesut Hoca işi bitirmiş. Manisa'da Orkun Şıktaşlıya da oy istiyorum. Bu yağmurlu havada buraya geldiniz. Hakkınızı helal edin' dedi.
            Akşener konuşmasının sonraki bölümünde birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptı ve şöyle dedi: 'Yukarıda sert siyaset yapılıyor. Ak Partili de benim kardeşim, MHP'li de benim kardeşim. Sakın birliğimizi ve dirliğimizi bozmayalım. 1 Nisan sabahı herkes yine yüz yüze bakacak. Aman birbirinizi kırmayın.'
            Yoğunluktan izdiham yaşandı ve zaman zaman trafik tıkandı. Meral Akşener Demirci ilçesine doğru hareket ettiğinde, vatandaşlar tarafından önü kesildi, kadınlar ve gençler selfie çektirmek için adeta yarıştı.
















Reklam
Reklam
Bu haber 7326 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum