Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

M.Akif Ersoy İlkokuluna Bilgisayar Sınıfı

YTÜ ve Kızılayın ortak projesiyle okula bilgisayar sınıfı açıldı.

Reklam
M.Akif Ersoy İlkokuluna Bilgisayar Sınıfı
13 Mayıs 2019 - 15:58
Reklam
Reklam
Yıldız Teknik Üniversitesi ile Türk Kızılayı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle ilçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna bilgisayar sınıfı kuruldu. Bilgisayar sınıfının açılış törenine; Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Mehmet Engin Deniz, İstanbul Güngören Kızılay Başkanı Erhan Tan, Gördes Belediye Başkan Vekili Süleyman Doruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, okulun idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.
Açılış töreninde konuşan Prof.Dr.M.Engin Deniz, ülkemizin pek çok yerine bu çeşit projelerle ulaşarak okullarımızın daha iyi şartlarda eğitim vermesine katkı sağlıyoruz. Çocuklarımızı bu şekilde mutlu etmek bizi motive ediyor' dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik konuşmasında okula ve öğrencilere yaptıkları katkıdan dolayı proje sorumlularına teşekkürlerini dile getirdi.
M.Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Hicran Şahar tarafından projeye katkı sağlayanlara küçük hediyeler verildi. Okulun folklor takımının küçük bir gösteri sergilediği açılış programından sonra bilgisayar sınıfı öğrencilerin hizmetine sunuldu. Proje ortakları ayrıca ilçemiz Şeyhyayla Mahallesini de ziyaret etti. Burada eğitim gören öğrencilere pek çok hediyeler verildi. Mahalle halkı da misafirlere çeşitli ikramlarda bulundu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum