Kitap Okuyanlara Çanakkale Hediyesi

Gördes Okuyor Projesinde dereceye giren öğrenciler Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.

Reklam
Kitap Okuyanlara Çanakkale Hediyesi
03 Mayıs 2019 - 17:51
Reklam
Kaymakamlık ve Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Gördes Okuyor projesinde dereceye giren öğrenciler, Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi. Yıl boyunca proje kapsamında belirlenen kitapları okuyan, ilçemizdeki ortaokul ve liselerde dereceye giren 72 öğrenci Çanakkale gezisine katıldı.
2018 yılının Aralık ayında başlatılan ve tanıtımı yapılan projede çeşitli kategorilerde okunacak kitaplar belirlenmişti.  Geziye katılan öğrenciler için hafta içerisinde 15 Temmuz Şehitler Parkında uğurlama töreni düzenlendi. Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, okul idarecileri ve öğretmenler ile öğrenci velileri uğurlama töreninde hazır bulundu.
Kaymakam Abacı, 'Kitap okuma kampanyasına öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri memnun etti. Sizleri Çanakkale gezisi ile hem ödüllendirmek hem de ecdadımızın savaştığı yerleri görüp milli şuurunuzu arttırmak gayesindeyiz. Projemize katkı sağlayan öğretmeninden velisine, herkese teşekkürlerimi sunuyorum' dedi. İki otobüsten oluşan gezi heyeti Çanakkale'yi gezme imkanı buldu.
'Gördes Okuyor' kitap okuma kampanyasının ilköğretim kategorisinde dereceye giren 92 öğrenci de İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkına düzenlenecek gezi ile ödüllendirilecek.
Reklam
Bu haber 2402 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum