Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Abacı LGS Adaylarıyla Görüştü

Fatih Ortaokulu 8.sınıf öğrencileriyle online toplantı yapıldı.

Reklam
Kaymakam Abacı LGS Adaylarıyla Görüştü
13 Haziran 2020 - 00:05
Reklam
Reklam
Kaymakam Bekir Abacı, Liselere Geçiş Sınavına girecek 8. Sınıf öğrencileriyle telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı. Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yeliz Dündar ve LGS sınavına girecek öğrenciler katıldı.
Kaymakamı Bekir ABACI pandemi sürecinde; sokağa çıkma kısıtlaması tedbirinin onların sağlığı için alındığını, bu dezavantajlı gibi görünen durumun öğrencilerimiz açısından avantaja dönüşebileceğini, sağlıklı ve güzel günlerin yakın olduğunu ifade etti. Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine sınava hazırlık çalışmaları konusunda kendi yaşamında edindiği tecrübeleri aktardı.
Abacı, öğrencilere sınavın hayatın sonu olmadığını, yeni başlangıçlar için mücadeleye devam edilmesi gerektiğini belirtti. Kaymakam Abacı konuşmasında; 'Akademik anlamda gireceğimiz sınavlarla beraber ayrıca Hayat sınavı da hepimiz için önemli. Hayat sınavında başarılı olabilmemiz için birtakım hususlara dikkat etmemiz gerekiyor. Doğru bir insan olma, emanete sahip çıkma, söz verdiğimizde sözümüzde durma konularında hassasiyetle durmalıyız ve bunu yaşamınızda şiar edinmelisiniz' dedi.
Öğrencilerin sosyal medya çağında yaşadıklarını belirterek sosyal medyayı etkin ve verimli kullanmaları gerektiğini, günümüzde sosyal medyanın öğrencilerimizin ve gençlerimizin gelişiminde olumsuz yönlerinin de bulunduğunu, bu bağlamda öğrencilerimizin kendilerine fayda sağlayan alanları kullanmalarını tavsiye etti.
Kaymakam Abacı, LGS sınavına girecek öğrencilere stres ve panik yapmamalarını, uyku düzeni ve dengeli beslenmeye, zamanı etkin ve verimli kullanmaya dikkat etmelerini, spor aktivitelerini ihmal etmemelerini, sınavda hazır vücut ve kafa yapısıyla başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3524 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum