Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlköğretim Haftası Kutlandı

Cumhuriyet Ortaokulunda program düzenlendi.

Reklam
İlköğretim Haftası Kutlandı
24 Eylül 2019 - 15:40
Reklam
Reklam
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla ilçemiz eğitim kurumlarında bir hareketlilik kendini gösteriyor. Her yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında kutlanan İlköğretim Haftası için düzenlenen Program Cumhuriyet Ortaokulunda yapıldı.
Kutlama programına Kaymakam Bekir ABACI, Belediye Başkan Vekili Seher EREN, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan KARTEPE, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet TOPALOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı, açılış konuşmasını Okul Müdürü Özgün AKDENİZ yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK yaptığı konuşmada 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kaymakam Bekir ABACI 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerden özgüveni yüksek kendine güvenen sorgulayan bilgiye ulaşmak için mücadele eden milli ve manevi değerlerine bağlı öğrenciler olarak yetişmelerini istedi. Öğretmenleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Törende emekli olan Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğretmeni Ahmet ÖZDEMİR, Kıranköy Mahallesi İlkokulu Öğretmeni Necdet YAĞCI, Börez Mahallesi İlkokulu Öğretmeni Sebati ŞENTÜRK ve branşlarında başarılı olan eğitimcilere Kaymakam Bekir ABACI tarafından başarı belgesi verildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3553 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum