İlginç Bir Müdürlük Hikayesi

Fatih Ortaokulu Müdürü İbrahim Karaca görevine döndü.

Reklam
İlginç Bir Müdürlük Hikayesi
08 Nisan 2016 - 15:28
Reklam
Fatih Ortaokulu müdürü İbrahim Karaca, yaklaşık 2 yıl aradan sonra mahkeme kararıyla yeniden görevine döndü. Başarılı bir eğitimci ve idareci olan İbrahim Karaca'nın, ilginç bir müdürlük hikâyesi var.
            İbrahim Karaca, 2010 yılında Milli Eğitimin açtığı idarecilik sınavında, 30 kişi arasında en yüksek puanı alarak birinci oldu. Bu başarısının ardından, Fatih Ortaokulu müdürlüğüne getirildi.
            Müdür Karaca bu görevi, 2014 yılına kadar başarıyla devam ettirdi.
            Ancak 2014 yılında, Milli Eğitimde idarecilik tespitine farklı bir yöntem getirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile birliğinden oluşan heyet, idarecileri yeterlilik testine tabi tutmaya başladı.
            İşte bu tespitte İlçe Milli Eğitim, İbrahim Karaca'yı yetersiz buldu. Görevden alınan müdür Karaca, zorunlu olarak Çiçekli İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görevlendirildi.
            Bunun üzerine İbrahim Karaca, Manisa İdare Mahkemesine dava açtı. Dava sonuçlandı ve mahkeme Karaca lehinde karar verdi. İlçe Milli Eğitim mahkeme kararıyla göreve dönmesi gereken Karacayı yeniden değerlendirmeye alarak, bir kez daha yetersiz buldu.
            İbrahim Karaca, ikinci defa Manisa İdare Mahkemesine dava açtı. Ve bu dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. İdare Mahkemesi bir kez daha, İbrahim Karaca lehinde karar verdi.
            İbrahim Karaca, son mahkeme kararıyla birlikte, yaklaşık 2 yıl aradan sonra görevine döndü. Müdür Karaca, 1 Nisan 2016 tarihi itibarıyla Fatih Ortaokulu müdürü olarak görevini sürdürüyor…
Reklam
Reklam
Bu haber 4131 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum