Haşereyle Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Büyükşehir ekiplerinin ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Haşereyle Mücadele Çalışmaları Sürüyor
17 Ekim 2015 - 11:47
Reklam
MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Manisa sunmak için başta ilçe ve mahalleler olmak üzere, başlattığı ilaçlama çalışmaları genişleyerek devam ediyor. Gördes ve Demirci koordinatörlükleri işbirliğiyle gerçekleştirilen açık alan ilaçlama çalışmaları Gördes'te de son hızıyla sürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı aracılığıyla il genelinde sürdürülen ilaçlama çalışmaları sayesinde, ilçe ve mahalleler rahat bir nefes aldı. Özel şoklama yöntemi kullanılarak Gördes'teki park, bahçe, koyteynır ve katı atık toplanan açık alanların 5 ayrı araç ve ekiple birden ilaçlamasıyla birlikte, özellikle yaz aylarında halkın sağlığı ve yaşam konforunu tehdit eden sinek ve haşerelerle mücadelede büyük yol katedildi.
Halkımız daha sağlıklı ve temiz bir yaşama alanı hak ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, il genelinde sürdürülen ilaçlama çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Gördes ve Demirci koordinatörlüklerimiz eliyle sürdürdüğümüz ilaçlama çalışmalarımız Gördesli vatandaşlarımızı oldukça memnun etti. Bilhassa sıcak havalarda sinek ve böceklerden şikayetçi olan halkımızın yaz aylarında sorun yaşamaması adına, çalışmalarımıza haşerelerin üreme mevsimlerinden önceki zamanlarda başladık. Böylelikle vatandaşlara yaz aylarında büyük sıkıntı veren sinek ve haşere problemini ortadan kaldırmış olacağız. Çünkü halkımız daha sağlıklı ve temiz bir yaşama alanını hak ediyor' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6007 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum