Gördes'te 23 Nisan Coşkusu

İlçemizde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında büyük coşku vardı.

Reklam
Gördes'te 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan 2019 - 17:24
Reklam
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Havanın soğuk olması sebebiyle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kutlama programına; Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Salonda tribünlerin ağzına kadar dolduğu gözlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan bayram programında Atatürk İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri 'Yücem Atam İzindeyiz' adlı müzikli ront gösterisiyle sahne aldı. Beşeylül İlkokulu Öğrencileri 'Yollarda Bulurum Seni' adlı gösteriyi sahneledi. Şehit Makbule Hanım İlkokulu Öğrencileri halk oyunu sergiledi. Diğer okullardan pek çok öğrenci büyük özveri içerisinde kutlamaya katkı sağladı. Görev alan öğrenciler ve öğretmenleri büyük alkış aldı.
Programın son bölümünde, düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bayramda, Gördes'li çocukların coşkusu ve sevinci görülmeye değerdi.  


















Reklam
Reklam
Bu haber 3202 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum