Gördesli Çocukların Süper Başarısı

İnteraktif dil öğretiminde 12 puan sınırını yakalayan 15 öğrencinin başarısı, Gördes’in gururu oldu.

Reklam
Gördesli Çocukların Süper Başarısı
07 Mayıs 2015 - 16:56
Reklam
Dünyada İngilizce dil eğitiminde, en yaygın sistem olan DynEd, ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanıyor. Proje kapsamındaki eğitim programı ilçemiz okullarında büyük ilgi görüyor.
            İlçemiz ilköğretim ve lise programlarında eğitim gören 15 öğrenci, DynEd programında süper başarı yakaladı. İnteraktif dil öğretiminde 12 puan sınırını yakalayan 15 öğrencinin başarısı, Gördes'in gururu oldu.
            Başarılı öğrencileri ödüllendirmek için, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik törende hazır bulundu.
            Kaymakam Bilgin yaptığı konuşmada; 'Dünyanın en yaygın İngilizce dil eğitim programı olan İnteraktif sistemde, 15 öğrencimiz büyük başarı elde etmiştir. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyorum' dedi.
            Törenin sonunda başarılı öğrencilere, Kaymakam Bilgin tarafından teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Başarılı öğrenciler hediye paketlerini açtıklarında, büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü onlar birer tablet bilgisayara kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadı.
Reklam
Reklam
Bu haber 4296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum