Gördes Anadolu Dart Takımı İl Birincisi

Genç Erkeklerde Gördes Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Reklam
Gördes Anadolu Dart Takımı İl Birincisi
11 Ocak 2020 - 15:09
Reklam
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019-2020 sezonu Okullar Arası Gençler Kız ve Erkekler Dart İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 75. Yıl Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara genç erkeklerde 28 okuldan 112 sporcu, genç kızlarda ise 27 okuldan 108 sporcu katıldı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Gördes Anadolu Lisesi göğsümüzü kabarttı.
Genç Erkekler kategorisinde Gördes Anadolu Lisesi birinci, Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi ikinci, Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Gördes Anadolu Lisesi takımı, okulun öğrencileri olan Mehmet Keskin, Erdal Kaan Soyer ve Mustafa Özcan'dan oluştu. Takımın şampiyonaya hazırlanmasında Beden Eğitimi öğretmenleri Murat Yılmaz ve Özgür Ertuğrul büyük çaba sarfetti.
Müsabakaların ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Müsabakalarda birinci olan Gördes Anadolu Lisesi Grup Müsabakalarında Manisa'yı  temsil edecek. 
Reklam
Reklam
Bu haber 4101 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum