Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dur Yapma Çöp Atma Kampanyası

Cumhuriyet Ortaokulunun etkinliği çevre duyarlılığına dikkat çekti.

Reklam
Dur Yapma Çöp Atma Kampanyası
04 Mayıs 2019 - 15:26
Reklam
Reklam
Gördes Cumhuriyet Ortaokulunun düzenlediği 'Dur Yapma Çöp Atma' adlı sosyal sorumluluk projesi, bir dizi etkinlikle gerçekleştirildi. Gördes Belediyesi Hıdrellez ve Kültür Festivaline dahil olan kampanya kapsamında; Doğa ve İnsan Fotoğrafları Sergisi ile Çöpten Tasarıma Kıyafet Defilesi, Sevgi Yolunda düzenlenen törenle açıldı.
Sergi ve defilenin açılış törenine Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, Gördes Kültür ve Doğa Derneği üyeleri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Serginin açılış konuşmasını Cumhuriyet Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Recep Arslan yaptı. Arslan konuşmasında insanların çevreye ne denli zarar verdiğini rakamlarla ifade etti. Çevre duyarlılığı konusunda herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirtti.
Cumhuriyet Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Semra Semerci, Doğa adlı şiirini okudu. Protokol üyeleri, serginin açılış kurdelasını öğrencilerle birlikte kesti. Öğrenciler, atık maddelerden hazırlanan kıyafetleriyle defile sergiledi. Doğa ve İnsan konulu fotoğraflar ilgiyle incelendi.
Serginin gezilmesinin ardından öğrenciler ellerindeki çevre konulu pankartlarla birlikte yürüyüşe geçti. Şehir merkezindeki yürüyüşte çevre duyarlılığıyla ilgili sloganlar atıldı, vatandaşlarımıza konuyla ilgili broşürler dağıtıldı. Yürüyüşe çarşı esnafı ve vatandaşlar alkışlarla destek verdi.   












Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2989 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum