Belediye'den SML'ye Büyük Destek

Sağlık Meslek Lisesinin bahçe ve çevre düzenlemesi devam ediyor.

Reklam
Belediye'den SML'ye Büyük Destek
15 Haziran 2016 - 13:56
Gördes Belediyesi, eğitim hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği etkili çalışmalarla okullara hayat vermeye devam ediyor.
Okullardan gelen talepler doğrultusunda tamamlanan projelere bir yenisini daha ekleyecek olan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Sağlık Meslek Lisesi'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Gördes'teki okulların mevcut şartlarını düzeltmek ve yükseltmek için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini ifade eden Başkan Akyol; "Okullarımızın fiziki durumu için göreve geldiğimiz günden bu yana büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Merkez ve mahallelerimizdeki birçok okula önemli hizmetler yaptık. Şimdi ekiplerimiz Sağlık Meslek Lisesi'nin bahçesinde gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah en yakın zamanda bu çalışmalar tamamlanacak" dedi.
Sağlık Meslek Lisesi'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Nahit Yıldız, Başkan Muhammet Akyol'a memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.
Çalışmalar kapsamında; Sağlık Meslek Lisesi'nin bahçesinde bulunan toprak alana parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Okul bahçesinin etrafına yaklaşık 150 metre uzunluğunda taş duvarın yapım çalışmaları sürüyor. Duvarın tamamlanmasının ardından bahçe içinde peyzaj çalışmaları başlatılarak, çalışmalar sonlandırılacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 2342 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum