Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplandı

Öncelikli olarak teknoloji ve tütün bağımlılığı üzerinde çalışmalar planlandı.

Reklam
Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplandı
24 Eylül 2019 - 15:31
Reklam
Reklam
Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Kaymakam Bekir ABACI Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıya Kaymakam Bekir ABACI, Belediye Başkan Vekili Seher EREN, Cumhuriyet Savcısı Evren YOZGAT ve Kurum Amirleri katıldı.
Toplantıda bağımlılık ile mücadele konusunda kurumlar arası işbirliğinin artırılması, bağımlılık ile mücadele alt Komisyonunun gerekli çalışmaları yapması kararlaştırıldı.
İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün konu ile ilgili yapacağı çalışmalar hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Farkındalık oluşturma bağlamında öğrencilerin, öğretmenler ve esnafların konu ile ilgili eğitime alınmaları hususunda karar alındı.
Öncelikli olarak teknoloji bağımlılığı ve tütün bağımlılığı üzerinde çalışmalar planlanarak örgün eğitim düzeyinde olan öğrenciler ile mezun öğrenciler hedef kitle belirlenerek bu konuda bilinçlendirmeleri hususunda gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildi.
Kaymakam Bekir ABACI bu konuda tüm kurum ve kuruluşların üzerine düşen görevleri hassasiyetle yapmalarını,  geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmamız gerektiğini belirtti. Konu ile ilgili tüm kurumlara çalışmalarında başarılar diledi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5908 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum