Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anaokulunda Satranç Turnuvası

Çağdaş Yaşam A.Sönmez Anaokulunun satranç turnuvası ilgiyle izlendi.

Reklam
Anaokulunda Satranç Turnuvası
13 Mayıs 2019 - 16:24
Reklam
Reklam
Gördes Çağdaş Yaşam Arif Sönmez Anaokulu ilçemizde anlamlı bir faaliyete imza attı. Okul öncesi kategoride bir ilki gerçekleştirerek Satranç Turnuvası düzenlendi. Okul bahçesindeki etkinliğe Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, okul idarecileri ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda açılış konuşmasını Çağdaş Yaşam Arif Sönmez Anaokulu Müdürü Miray Kovalak yaptı. Öğrenciler 64 Kare Ülkesi gösterisini sergiledi. Satranç şiirleri okundu, ront gösterisi sahnelendi ve turnuvaya geçildi.
Okul bahçesine kurulan masalarda müsabakalar yapıldı. 5 yaş grubundaki 12 öğrenci, yaklaşık 3 ay süren çalışma neticesinde öğrendiği taktiklerini sergileme imkanı buldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmaları öğrenci velileri ve misafirler ilgiyle takip etti.
Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Satranca meraklı öğrenciler için bu tür çalışmaların ilerleyen günlerde devam edeceği ifade edildi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3060 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum