Yüzme Havuzu İçin Proje Çalışması

Beşeylül Parkının olduğu araziye yüzme havuzlu bir kompleks yapımı planlanıyor.

Reklam
Yüzme Havuzu İçin Proje Çalışması
06 Şubat 2016 - 15:26
Reklam
Gördes Belediyesi, Şehir Stadyumunun bitişiğindeki parka, içinde yarı olimpik yüzme havuzu bulunan kompleks yapımı için hazırlıklara başladı.
Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yapımı konusunda büyük öncelik verdiği yüzme havuzu için kolları sıvadı. Beşeylül Parkı'nın bulunduğu alanda konuşlanacak, 4000 metrekarelik tesisin fizibilite çalışmaları yapılıyor. 1500 metre karesi kapalı alandan oluşacak projenin içinde gençlerin dikkatini çekecek pek çok alan tasarlanıyor.
Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve aqua park, düğün salonu gibi birçok özelliği içinde barındıracak kompleks için proje çalışmalarına hız verildi.
Alternatif projeler çizen firmalarla tesisim yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Akyol; "Gençlerimize güzide bir yüzme havuzu kazandırmak için proje çalışmalarımızı başlattık. Tüm ihtiyaçları düşünüyor ve ekibimizle bunun üzerine çalışıyoruz. İlçemizin eksikliklerini karşılayabilecek bir proje için elimizden geleni yapacağız. İnşallah burası tam bir spor kompleksi olacak." dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2569 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum