Trafik Haftasında Anlamlı Etkinlik

Reklam
Trafik Haftasında Anlamlı Etkinlik
07 Mayıs 2025 - 16:32 - Güncelleme: 07 Mayıs 2025 - 16:35
Ülkemizde 3–9 Mayıs tarihleri, Trafik Haftası olarak kutlanıyor. Trafik kazalarını önlemede alınan tedbirler anlatılıyor, sürücülerin dikkatini çeken etkinlikler düzenleniyor. İlçemizde de son derece renkli ve bir o kadar anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
            Çarşı merkezindeki eğitici trafik denetimi etkinliklerine, ilçe Kaymakamı Sercan Sakarya’nın katılması dikkat çekti ve takdir gördü. İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ramazan Çetin, İlçe Emniyet Amiri Serdar Kılıç, Jandarma ve Emniyete bağlı trafik ekipleri denetimlerde hazır bulundu.
            Kaymakam Sakarya denetimlerde, sürücülere önemli tavsiyelerde bulundu. Başta emniyet kemeri olmak üzere hız konusunda sürücülerin dikkatini çekerek uyarılar yaptı. Bu arada denetimi yapılan tüm sürücülere, haftayla ilgili olarak broşürler dağıtıldı. Dikkat çekmek ve eğitici olma adına, sürücülere hiçbir cezai işlem uygulanmadı.
            “Bir Kural Bir Ömür” sloganıyla kutlanan Trafik Haftasında, Kaymakam Sercan Sakarya’nın denetime çıkması, halkımız tarafından ilgiyle ve takdirle karşılandı.
Bu haber 1299 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum