Şehit Ateşi Gördes'e Düştü

Doğanpınarlı Astsubay Abdulkadir Çelik, Mardin'de çıkan çatışmada şehit oldu.

Reklam
Şehit Ateşi Gördes'e Düştü
03 Mart 2016 - 10:28
Reklam
Gördesli Astsubay Çavuş Abdülkadir ÇELİK şehit düştü. Ülkemizi kavuran terör ateşi yürekleri yakmaya devam ediyor. Ateş bu defa Gördes'in Doğanpınar mahallesini yaktı.
            Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında 2 Mart 2016 Çarşamba günü sabaha karşı çıkan çatışmada 8 terörist öldürüldü. Çatışmalarda 1'i üsteğmen, 3 askerimiz de şehit oldu.
            Şehitlerden bir tanesi Gördes'in Doğanpınar mahallesinden Astsubay çavuş Abdülkadir Çelik (1982). Şehit asker Çelik 15 yıldır Silahlı kuvvetlerde görev yapıyordu.
            Evli ve biri kız, birisi erkek iki çocuk sahibi olan şehit Abdülkadir Çelik'in şahadet haberini, sabaha karşı Doğanpınar mahallesindeki evine gelen; İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Selim Kasacı, Gördes belediye başkanı Muhammet Akyol ve Gördes Müftüsü İsmail Hatipoğlu'ndan oluşan heyet verdi.
            Şehit askerimiz Abdülkadir Çelik'in Doğanpınardaki baba evine Türk bayrakları asıldı. İlçe merkezinden ve civar mahalle ve köylerden vatandaşlarımız Doğanpınara taziye için akın etmeye başladı….
Reklam
Reklam
Bu haber 8231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum