Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saklı Bahçe Restaurant&Düğün Salonu Hizmete Girdi

Ufuk-Hanife Özdemir çiftinin hizmet sunacağı Saklıbahçe, 3,5 dönümlük araziye konumlanmış dev bir tesis.

Reklam
Saklı Bahçe Restaurant&Düğün Salonu Hizmete Girdi
05 Haziran 2015 - 17:16
Reklam
Reklam
  İlçemizde önemli bir boşluğu dolduracak olan Saklıbahçe Restaurant ve Kır Düğün Salonu, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Önceden Tekel Deposu olarak kullanan arazide yer alan tesisin açılışını Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptı. 
       Daha önce Havuzlu Çarşıda işlettikleri Hanımeli Restaurant ile farklı bir damak zevki sunan Ufuk-Hanife Özdemir çiftinin hizmet sunacağı Saklıbahçe, 3,5 dönümlük araziye konumlanmış dev bir tesis.
      Saklıbahçenin açılış töreninde söz alan Belediye Başkanı Muhammet Akyol: 'İlçemizde atıl halde bulunan bu alanı harika bir tesise dönüştüren Özdemir ailesini girişimlerinden dolayı kutluyorum. İnşallah uzun yıllar faaliyet gösteren bir işletme olur, Gördesimize hayırlı olsun' dedi. Açılış töreninde misafirlere pilav ayran ikram edildi.
      Yaz sezonu için bahçeyi doğal park konseptinde restore eden işletmeci Ufuk Özdemir, 'Gördes'te halkımıza kaliteli hizmet vermek için hiçbir masraftan kaçınmadık. Düğün organizasyonları için profesyonel bir ekip kurduk. Konuklarımızın ferah bir şekilde vakit geçireceği mekanımıza herkesi bekliyoruz' dedi.
      Saklıbahçenin Restaurant & Çay Bahçesi bölümünde kahvaltı-yemek servisi, sıcak-soğuk içecek çeşitleri bulunuyor. Kır Düğün Salonu için de rezervasyon almaya başlayan tesiste, isteyenlere yemekli düğün hizmeti verilecek. Düğün sahiplerine fotoğraf çekiminden, araç süslemesine kadar tüm hizmetler paket olarak sunulacak. Kış sezonu içinse kapalı alanın hazırlık çalışmaları devam ediyor. 


















Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 13588 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum