Polis Teşkilatının 171.Yılı

Emniyet Teşkilatının yıldönümü kutlandı.

Reklam
Polis Teşkilatının 171.Yılı
17 Nisan 2016 - 23:36
Reklam
Emniyet Teşkilatının 171. Kuruluş Yılı münasebetiyle Polis Haftası ilçemizde coşkuyla kutlandı.
Törene; Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Garnizon Komutanı Ütgm. Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İsmail Çelebi, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, polis teşkilatı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Amiri İsmail Çelebi, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Gördes İlçe Emniyet Amiri İsmail Çelebi, 'Milletimizin sevgi ve güvenini kazanmış, Cumhuriyetimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyorum' dedi.
Programda söz alan Kaymakam Bilgin, vatandaşların huzur ve güvenliği, devletin bölünmez bütünlüğü için mesai gözetmeksizin çalışan, canı pahasına her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını yürekten kutladığını ifade ederek: 'Görevi başında şehit düşen polislerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.' dedi. 
Törende Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyeleri verildi. Gördes Belediye  Başkanı Muhammet Akyol'un hediyesi olan üzerinde Emniyet Teşkilatının 171. Yılı Kutlu Olsun yazılı pasta protokol üyeleriyle birlikte kesildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2130 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum