MHP Adayı Balkız:"Güneşli Tekrar Belediye Olacak"

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Güneşli mahallesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Reklam
MHP Adayı Balkız:"Güneşli Tekrar Belediye Olacak"
25 Mayıs 2015 - 16:03
Reklam
MHP Manisa milletvekili adayı Zeynel Balkız, Güneşli mahallesinde yaptığı konuşmada; 'MHP iktidar olduğunda belde belediyelerini yeniden açacağız. Güneşli halkına sesleniyorum. MHP iktidarında en kısa zamanda belediyenize kavuşacaksınız' dedi.
            Seçim çalışması için Gördes'e gelen Balkız'ı, partililer karşıladı. İlçe teşkilatında partililerle kısa bir sohbet eden Zeynel Balkız, daha sonra kalabalık bir konvoyla Güneşli mahallesine geçti.
            Güneşlide sevgi gösterileri ile karşılanan MHP adayı Balkız, burada partinin seçim bürosunun açılışını yaptı. Dualarla açılış kurdelesini kesen Balkız şunları söyledi:
            'Siyasi hayatımda Hanya'nın çok özel bir yeri var. Burada dostlarım, arkadaşlarım yıllarca bana hep destek verdi. Sofralarına oturdum, ekmeğini yedim. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarına inancım tam.
            Bu iktidar gidicidir. Yoksulun, fakirin, çiftçinin, kırsalın umudu olarak iktidara geldiler. Bugün havuz medyasının, havuzlu villaların kucağına oturdular. Akan suyun kaderi yatağını bulmaktır. Milletimizin umudu MHP'dir. Yani bu seçimde su yatağını bulacaktır.'
            MHP Manisa milletvekili adayı Zeynel Balkız, daha sonra kalabalık bir konvoyla Evciler mahallesine gitti. Harman mevkiindeki Hıdrellez şenliklerine katılan Balkız, mahalleli tarafından coşkuyla karşılandı. Evcilerde Hıdrellez yemeği yiyen Balkız, mahalleli ile uzun süre sohbet etti ve seçimlerde destek istedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum