Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kimsesiz Vatandaşın Ev Sevinci

SYDV Tarafından Korubaşında bir vatandaşımıza sosyal konut yaptırıldı.

Reklam
Kimsesiz Vatandaşın Ev Sevinci
28 Mayıs 2016 - 16:02
Reklam
Reklam
Korubaşı mahallesinde yalnız yaşayan ve başını sokacak bir odası bile bulunmayan engelli vatandaşın imdadına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetişti.
            Ali Turgut isimli vatandaşın durumun inceleyen Vakıf, Korubaşı Mahallesinde kendisi için tek katlı bir sosyal konut inşa ettirdi.
            Vakıf başkanı Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve üyeler inşaatı tamamlanan evin teslimi için, hafta içerisinde Korubaşı mahallesine geldi. Ali Turgut isimli vatandaşa evi teslim edildi.
            Kaymakam Bilgin verilen hizmetle birlikte, Korubaşı mahallesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti toplantısı, Ali Turgut'un evinde gerçekleştirildi.
            Kaymakam Bilgin burada yaptığı konuşmada; 'Zorluklar ve imkânsızlıklar içindeki vatandaşımızın yardımına koştuk. Devletimizin sıcaklığını ona gösterdik. Evini sağlık ve huzur içinde kullansın' dedi.
            Sokakta kalmaktan kurtulan Ali Turgut ise Kaymakam Bilgin'e ve mütevelli heyetine teşekkür ederek, Allah devletimize zeval vermesin dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2958 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum