Kahreden Traktör Kazasında: 1 Ölü

Kalemoğlu'nun sevilen ismi Hüseyin Çalı, hayatını kaybetti.

Reklam
Kahreden Traktör Kazasında: 1 Ölü
23 Kasım 2015 - 17:39
Reklam
Akşamüstü saatlerinde Kabakoz mahallesine doğru seyretmekte olan traktörün römorku, sürücüsünün hayatına maloldu. Traktör sürücüsü Kalemoğlu mahallesinden Hüseyin Çalı(44) olayda hayatını kaybetti.
            Çiçekli mahallesinden traktörüne hayvan gübresi saran Hüseyin Çalı, Kabakoz'a yaklaşırken, akıl almaz bir olayla karşılaştı. Römork bağlantı yerinden kopunca, traktör hızlanmaya başladı. Direksiyon hâkimiyetinde zorlanan Hüseyin Çalı, atlamayı denedi.
            Ancak bu atlayış hayatına malodu. Yere düşerken demire çarpan Hüseyin Çalı, kafasına aldığı darbe sonucu olay yerinde can verdi. Traktör ise devrilmeden yoluna devam ederek, ileride durabildi.
            META madende işçi olarak çalışan Hüseyin Çalı, sadece mahallesinde değil, Gördes'te efendiliği, alçak gönüllülüğü, dürüstlüğü ile sevilen ve sayılan bir isimdi.
            Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Çalı için, Kalemoğlunda gözyaşları sel oldu. Kahreden bir kaza sonucu hayatını kaybeden Çalı'nın, cenaze töreninde mahşeri bir kalabalık vardı. META maden yetkilileri, çalışma arkadaşları, köylüleri, civar köylerden ve ilçe merkezinden yüzlerce insan, onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
            Kalemoğlunda kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilen Hüseyin Çalı, yüreklerde acılı bir iz bıraktı.
Reklam
Reklam
Bu haber 6367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum