Jandarma Hayvan Hırsızlarını Nasıl Yakaladı?

Hırsızlar Akhisar'da yakayı ele verdi.

Reklam
Jandarma Hayvan Hırsızlarını Nasıl Yakaladı?
24 Aralık 2016 - 12:35
Reklam
Gördes İlçe Jandarma Komutanlığı büyük bir operasyona imza atarak, hayvan hırsızlarını yakaladı ve adalete teslim etti. Gördes Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Gördes Jandarması yaklaşık üç ay devam eden takibin neticesinde 2 hayvan hırsızını yakalamayı başardı.
            Kurban Bayramı öncesi Beğel mahallesinde Mustafa Yetkin isimli vatandaşa ait; 6 kuzu ve 1 koç, gece yarısı ağıldan çalınmıştı. Şahsın haber vermesi sonucu, Jandarma takibat başlatmıştı.
            Üç aylık süre zarfında, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacının nezaretinde yürütülen çalışmalarda, çok sayıda zanlı teknik takibe alındı. Operasyonun bir ayağı Akhisar'a kaydı. Gördes Jandarması ile Akhisar Jandarması birlikte takibatı daha da genişletti.
            Geçtiğimiz hafta operasyon başarıyla sonuçlandı ve Beğel mahallesindeki hırsızlık olayının failleri olan, A.Ç ile E.S. Akhisar'da yakalandı. Zanlılar daha sonra Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Yapılan sorgulamanın ardından, mahkemeye çıkan iki zanlı suçlarını itiraf etti.
            Hayvan hırsızlığı zanlısı A.Ç. ile E.S. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
            Jandarmanın başarılı ve sabırlı operasyonu neticesinde yakalanan ve mahkemece tutuklanan A.Ç. ile E.S.'nin, daha önce de hayvan hırsızlığı olaylarına karıştıkları ortaya çıktı. Zanlılar Beğel köyünden çaldıkları hayvanları satarak, Ayvalık ilçesinin Sarımsaklı beldesinde tatil yapmış.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4193 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum