İHL'den Kültür ve Sanat Gecesi

Gördes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği gece büyük ilgi gördü.

Reklam
İHL'den Kültür ve Sanat Gecesi
06 Haziran 2016 - 13:54
Reklam
Gördes Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim ve öğretim yılının son günlerinde sergilediği gece ile dikkatleri üzerine çekti. Klasik yılsonu etkinliklerinin yerine tertiplenen kültür ve sanat gecesi, izleyiciler tarafından büyük bir keyifle izlendi.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, daire amirleri, öğrenci velileri ve kalabalık bir halk topluluğunun izlediği gece, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
            Gecenin açış konuşmasını yapan Okul müdürü Mehmet Özgen; 'Öğrencilerimizin gelişimini sağlamak için bu yıl da kültür ve sanat faaliyetlerine büyük ağırlık verdik. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bizi yalnız bırakmayan sizlere teşekkürü borç biliyorum' dedi.
            Okulun bir yıl içerisinde sergilediği faaliyetlere yer veren görsel sunum ilgiyle izlendi. Öğrencilerin hazırladığı kısa oyunlarda işlenen mizah teması, izleyicilerden tam not aldı. Şiir ve türkülerle zenginleştirilen gece, tüm misafirlere unutamayacağı bir akşam yaşattı.
Reklam
Reklam
Bu haber 3113 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum