Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi Voleybol Turnuvasına

Gördes Belediyesinin düzenlediği voleybol Turnuvasında son başvuru 11 Mart

Reklam
Haydi Voleybol Turnuvasına
26 Şubat 2016 - 01:08
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi'nin düzenlediği Voleybol Turnuvası 16 Mart'ta başlıyor.
Belediye Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvanın ilk maçı 16 Mart Çarşamba günü yapılacak, final maçı ise 19 Mayıs Çarşamba Günü oynanacak. Müracaatlar Gördes Belediyesi'ne 11 Mart Cuma günü saat 16.00'ye kadar yapılabilecek. Fikstür çekimleri ve teknik toplantı 14 Mart Pazartesi günü saat 15.00'da Gördes Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşecek.
Belediye Başkanı Muhammet Akyol konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Gördes'imize kültürel, sosyal ve sportif etkinlikleri arttırarak sporun gelişmesine her zaman destek olacağız. Özellikle Büyükşehir yasası ile köy ve beldelerimizin de şehrimizle bütünleşerek birer mahalle haline gelmesinden sonra kaynaşmanın önemi daha da artmıştır. Kaynaşmayı sağlamanın yollarından biri de sportif faaliyetlerdir."dedi. Akyol bütün vatandaşları, kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektör ve sivil toplum örgütlerini turnuvaya katılmaya davet etti.
Turnuvayla ilgili teknik şartname, katılım bilgileri, başvuru formu ve ayrıntılı bilgi için Gördes Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret edebilir veya 0.236 547 1520 / Dahili:118 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2358 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum