Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kırsal Mahallelere Halı Saha Yapılacak

Proje kapsamında 5 farklı kırsal mahalle belirlendi.

Reklam
Kırsal Mahallelere Halı Saha Yapılacak
27 Haziran 2020 - 18:35
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından ilçe merkezinden uzakta yer alan mahallelere bölgesel olarak kullanılabilecek halı sahalar inşa edilecek.
Gördes Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için gerçekleştireceği halı saha yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Akyol çalışmaların bir an önce tamamlanarak 20 metreye 42 metre ölçülerindeki halı sahaların gençlerin ve sporseverlerin hizmetine bir an önce açılması için çalışmaların her aşamasını bizzat yerinde inceliyor.
Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı, Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesi iş birliğinde hazırlanan projede 5 noktaya, birçok mahallenin ortak faydalanabileceği halı sahalar kurulacak. Gençler ve sporseverler tarafından beğeniyle karşılanan proje kapsamında Börez Mahallesi, Ulgar Mahallesi, Karayağcı Mahallesi, Merkez Tepeköy Mahallesi ve Yakaköy Mahallesi'ne halı sahalar kurulacak.
Mahallelerdeki gençlerin talepleri doğrultusunda halı saha projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol "İlçemize kazandırdığımız projelerde sadece Gördes merkezi baz almıyoruz. Gördes'i 64 mahallesiyle bir olarak ele alıyor ve projelerimizi buna göre planlıyoruz.  Mahallelerimize halı saha yapımı, voleybol ve basketbol sahası yenilemelerinin yanı sıra çocuk oyun alanlarını, spor alanları da kazandırdık ve bu projelerimize devam ediyoruz. Sporseverlerimiz ve gençlerimiz için birçok önemli projeye de zaten imza atmıştık. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, Kapalı Yüzme Havuzu gibi önemli projelerimizi sizler de yakinen biliyorsunuz. Bu tarz projelerle gençlerimizi, sporseverlerimizi ve çocuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız hem de spora yönelmelerine imkân sağlayacağız. Şu an mahallelerimizde halı sahalarımızın zemin çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu halı sahaların Gördes'imize ve mahallelerimize kazandırılmasında emeği geçen Başta Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, AK Parti Manisa Milletvekillerimize ve emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6323 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum