Gülcan Çeyiz Açıldı

Gülcan Çeyiz Mağazası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Reklam
Gülcan Çeyiz Açıldı
25 Nisan 2016 - 20:06
Gülcan Çeyiz Mağazası, hafta başında düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Demirci yolu üzerinde bulunan mağazanın açılış kurdelasını Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet İnci birlikte kesti. Açılış sonrasında davetlilere keşkek ikram edildi.
İşletmeciliğini Gülcan Karabaş'ın yapacağı mağaza, sadece çeyiz ürünlerini sunması bakımından bir ilk olma özelliğine sahip. Farklı tasarımı ile dikkat çeken Gülcan Çeyiz'de kına malzemeleri, ev tekstil ürünleri, havlu-yazma çeşitleri, pike ve nevresim takımları halkımızın beğenisine sunuldu. Ayrıca mağaza, Gina-Paris halılarının fabrika satışını da gerçekleştirecek. Mağazada, düğün ve sünnetler için toptan havlu satış hizmeti de verilecek.
İşletmeci Gülcan Karabaş yaptığı açıklamada; 'İlçemizdeki önemli bir boşluğu doldurmak adına bol çeşitli ürünlerimizle halkımızın hizmetindeyiz. Çeyiz ürünleri için aradığınız her şeyi mağazamızda bulmanız mümkün' dedi. Gülcan Çeyiz'e 0 546 817 9507 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.







Reklam
Reklam
Bu haber 4559 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum