Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Belediyesinden Çanakkale Gezisi

Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı toprakları henüz görmemiş olan vatandaşlarımız gezilerden memnun kalıyor.

Reklam
Gördes Belediyesinden Çanakkale Gezisi
13 Aralık 2015 - 01:18
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi'nin Kültür Gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale gezileri devam ediyor. İlk olarak Deliçoban mahallesiyle başlayan geziler; Şeyhyayla, Evciler, Karayağcı, Akpınar, Tüpüler, Adnan Menderes ve Dalgır  mahallesiyle devam etti.
Gezilere destansı bir mücadelenin, tarihin yazıldığı mekanları görmek isteyen bayanlar yoğun ilgi gösteriyor. Gördes Belediyesi bayanlar için Deliçoban mahallesiyle ilkini başlattığı kültür gezilerini belirli periyotlarla farklı bir mahalleye düzenliyor. Kültür gezileri bu hafta içerisinde merkez Adnan Menderes Mahallesi ve Dalgır mahallesinin bayanlarına düzenlendi. Bundan sonraki süreçte Çanakkale gezileri çeşitli periyotlarla 63 mahallenin tamamındaki bayanlara ücretsiz olarak düzenlenecek. 2019 sonuna kadar tüm mahallelelerin bayanları Çanakkale'yi Gördes Belediyesi gezileri kapsamında ücretsiz gezmiş olacak.
Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı toprakları henüz görmemiş olan vatandaşlarımız gezilerden memnun kalıyor. Profesyonel rehberlerin eşlik ettiği ziyaretçilere, gezi boyunca tarihi yerler bir bir anlatılıyor.
Çanakkale Kültür Gezileriyle mahallelilerin takdirini kazanan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, bayanları yola çıkmadan önce ziyaret ederek; Çanakkale'ye uğurluyor. Başkan Akyol her gittiği mahallede büyük bir ilgiyle karşılanıyor.
Çanakkale tarih ve kültür gezilerine bayanlarımızın katılımından memnun olduğunu belirten Başkan Akyol, şunları söyledi; "Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Sizler Çanakkale'yi geçilmez ilan eden şehitlerimize bizlerden selam götürün. Bu geziler sayesinde Çanakkale ruhunu sizlere yerinde yaşatmayı amaçlıyoruz. Rabbim kazasız belasız bir yolculukla gidip dönmeyi nasip eder inşallah." dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4294 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum