Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fuhuş Operasyonunda 4 Kişi Tutuklandı

Gördes Polisi 1 aydır sürdürdüğü teknik takip sonrasında operasyon düzenledi.

Reklam
Fuhuş Operasyonunda 4 Kişi Tutuklandı
02 Aralık 2019 - 10:26
Reklam
Reklam
Son aylarda ilçemize yakışmayan, ancak herkesin şikâyetçi olduğu bir konu vardı. Bazı şahısların fuhuş yaptırdığı ve bu işi organize ettiği konuşuluyordu. Rahatsızlık had safhaya çıkınca, Gördes polisi düğmeye bastı.
            Bir ay önce operasyon başlatıldı. Polis olayla ilgisi olan şüphelileri ve bunlarla bağlantıya geçen isimleri teknik takibe aldı. Önemli bilgi ve bulgulara ulaşan Gördes polisi, daha sonra harekete geçti.
            İlçe merkezinde eş zamanlı olarak, 3 meskene baskın yapıldı. Fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla M.M., A.D. ve A.T. isimli şahıslar gözaltına alındı. Söz konusu meskenlerde ayrıca yabancı uyruklu oldukları anlaşılan, 4 kadın da polis tarafından gözlem altında bulunduruluyor.
            Meskenlerde yapılan aramalarda; çok sayıda para, silah ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Şüpheli şahıslarla telefon irtibatı kuran, çok sayıda ismin poliste ifadesi alındı.
            Şüpheliler; poliste yapılan sorgulamanın ardından, Adliyeye sevk edildi. Fuhuş şüphelisi M.M., A.D. ve A.T. ile gözlem altındaki yabancı uyruklu kadınlardan birisi, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
            Fuhuş operasyonu kapsamında 4 kişi, TCK'nın 227/2 maddesine muhalefet etmekten tutuklandı. İlgili kanun maddesi; ‘fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek' unsurlarından oluşuyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5101 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum