Depremzedelerin Yardımına Koştuk.

İzmir depreminin yaralarını sarması için herkes seferber oldu.

Reklam
Depremzedelerin Yardımına Koştuk.
07 Kasım 2020 - 15:59
İzmir- Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Gördes'ten toplanan ayni yardımlar, kamyonlarla İzmir'e ulaştırıldı. Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ve vatandaşların katkı sağladığı yardım kampanyası kapsamındaki destekler bölgedeki yetkililere teslim edildi.
 İzmir'de ekipler arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlarımıza destek olması için Gördes olarak bir destek kampanyası düzenlediklerini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Biz ezelden beri paylaşmayı, yardımlaşmayı seven bir milletiz. Gördes olarak; İzmir'de meydana gelen depremde etkilenen vatandaşlarımız için toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdik. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Dualarımız, daha fazla can kaybının olmaması için. Cenab-ı Allah milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi Gördes ekipleri de arama ve kurtarma çalışmalarında aktif rol oynadı. Çalışmaların devam ettiği 4 gün boyunca Gördes İtfaiye ekibi destek sağladı.
Reklam
Reklam
Bu haber 13506 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum