Bütün Dikkatler O İhalede

Yeni İş merkezinin zemin katındaki dükkanların muhammen bedeli 600bin TL'den başlıyor.

Reklam
Bütün Dikkatler O İhalede
16 Aralık 2019 - 11:42
Belediye ne zaman bir gayrimenkul satmaya kalksa, dikkatler hemen o yöne çevriliyor. İlçe gündeminin konusu bu tür ihaleler oluyor. Kim alacak, kaça gidecek gibi sorular, günlerce konuşuluyor.
            Şu günlerde yine böyle bir ihale muhabbeti var. Şimdiden konuşulup, tartışılıyor. Çünkü satılacak gayrimenkullerin muhammen bedelleri oldukça yüksek. Kaça gider diye iddiaya girenler bile var.
            Gördes Belediyesi tarafından eski İş Bankası binasının yerine yapılan dükkân ve ofis inşaatı, geçtiğimiz aylarda tamamlandı. İş merkezinin zemin katında bulunan 4 adet dükkân satışa çıkarıldı.
            Dükkânlar 19 Aralık 2019 Perşembe günü saat 14.00'de 2886 sayılı yasanın 45. maddesine göre, açık arttırma usulü ile satışa çıkarılacak. Dükkânların muhammen bedeli; 600 bin, 700 bin, 800 bin ve 900 bin lira olarak belirlenmiş.
            Kamuoyunda önce ihaleye kimlerin gireceği merakı var. Sonrada kaça gider merakı geliyor. Merak ve heyecan 19 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Kulislerde fiyatların 1 milyon TL'ye kadar çıkabileceği konuşulurken, Gördes Belediyesi de satışlardan ciddi bir gelir elde etmeyi hedefliyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 2980 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum