Bozulan Şehiriçi Yollar Onarılacak

100 bin metrekare parke taşı döşeme işinin ihalesi tamamlandı.

Reklam
Bozulan Şehiriçi Yollar Onarılacak
09 Temmuz 2020 - 18:00
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ilçemizde bazı temaslarda bulundu. İlk önce merkez mahalle muhtarlarıyla buluşan Öztozlu, yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle bozulan şehiriçi yolların yapımıyla ilgili bilgi veren Öztozlu, daha sonra muhtarlarla birlikte kısa bir şehir turu yaptı.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret eden Öztozlu'ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkan Vekili Serdinç Bulut ve beraberindeki heyet eşlik etti.
Ziyarette gündem Gördes ilçe merkezinde doğalgaz şehir içi iletim hattı ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi çeşitli kurum kazılarının ardından bozulan şehir içi yolların yapım işi oldu.  Görüşmede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 bin metre karelik bir alanda kilitli parke taşı döşeme çalışmasının yapılacağı ve ihale sürecinin tamamlandığı ifade edildi.
Yapılacak olan çalışmanın memnuniyetini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; Gördesli vatandaşların uzun zamandır bu konuda mağduriyetlerinin olduğunu, Korana Virüs salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kalan çalışmaların normalleşmeyle birlikte başlayacak olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Gördesli vatandaşlar adına teşekkür ettiğini söyledi.
100 Bin Metre Kare Kilit Parke Çalışması
Kurum kazılarının ardından bozulan yollarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmasının yapılacağının müjdesini veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, 'Gördes halkının uzun süredir beklediği, kamu kurumlarının yaptığı kazıların ardından bozulan yollarda Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme çalışmasına başlayacağız. Bu çalışmalar pandemi süreci nedeniyle biraz gecikmişti. Yapılacak çalışmalarla ilgili ihale sürecini tamamladık. Bu çalışmalar ilçe merkezinin tamamını ilgilendiriyor. Cengiz başkanımızın talimatı doğrultusunda, vatandaşlarımızı memnun etmeden bu mahallelerden çıkmayacağız. Bu anlamda mevcut alanlarda yaklaşık 100 bin metre kare kilit parke döşemesi yapacağız. Sizi de bu konuda bilgilendirmek ve Cengiz başkanımızın selamlarını iletmek istedik' dedi.
Yeter ki, bir an önce bu yollarımızı düzeltelim. Vatandaşlarımıza bu hizmeti yansıtalım.
Yapılacak olan çalışma nedeniyle memnuniyet duyduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Gördesli vatandaşlarımızın da bildiği üzere şehir içi yollarımız doğalgaz iletim hattı çalışmaları ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi çeşitli altyapı çalışmalarıyla hasar gördü. Gördes'imiz için oldukça büyük öneme sahip olan Doğalgaz için bu zorluklara hep birlikte katlandık. Vatandaşlarımızdan bu konuda hep sabırlı olmalarını istedik. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere, tüm heyetinize teşekkür ediyoruz. Bize düşen bir şey varsa, destek olmaya hazırız.  Yeter ki, bir an önce bu yollarımızı düzeltelim. Vatandaşlarımıza bu hizmeti yansıtalım. Çünkü bu sıcak havalarda toz, toprak, bozuk yolların yapılması gerekiyor.  Buradan da bu müjdeli haberi duyurmuş olalım' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 5885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum